Frisör i Bunkeflostrand

Hitta en frisör i Bunkeflostrand, här finns skickliga och erfarna frisörer i Bunkeflostrand som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Bunkeflostrand. Du kan besöka dessa frisörer i Bunkeflostrand, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Bunkeflostrand. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Bunkeflostrand.

Frisörer i Bunkeflostrand

Du kan välja mellan olika frisörer i Bunkeflostrand när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Bunkeflostrand och klippa håret.

Bunkeflo Hair & Beauty Center
Klagshamnsv. 40
218 37 BUNKEFLOSTRAND


Hårkammaren
John Lundvallsg. 48
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Interoom
Vagnmakarebyn 2 B
218 40 BUNKEFLOSTRAND


Klippstugan Linda Overgaard KB
Stenöreg. 60
218 31 BUNKEFLOSTRAND

Fixa en håruppsättning i Bunkeflostrand

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Bunkeflostrand, förutom att klippa ditt hår på en salong i Bunkeflostrand. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Bunkeflostrand. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Bunkeflostrand som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Bunkeflostrand.

Frisörinfo och fakta om Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Bunkeflostrand, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Area: 362,78 hektar
Befolkning: 10386, år 2010

Där hittar du mer information om staden Bunkeflostrand om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Bunkeflostrand att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Bunkeflostrand kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Bunkeflostrand

Letar du efter en bra och billig frisörer i Bunkeflostrand? De bästa salongerna i Bunkeflostrand som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Bunkeflostrand kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Bunkeflostrand med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Bunkeflostrand men har glömt boka tid his en frisör i Bunkeflostrand? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Bunkeflostrand där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Bunkeflostrand med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.