Frisör i Ekeby

Hitta en frisör i Ekeby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ekeby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Ekeby. Du kan besöka dessa frisörer i Ekeby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ekeby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ekeby.

Frisörer i Ekeby

Du kan välja mellan olika frisörer i Ekeby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ekeby och klippa håret.

Salong Sanibel
Teleg. 3
267 75 EKEBY


Ingelas Hårvård i Ekeby
Olofsg. 22
267 75 EKEBY


Cecilia Woldt Bengtsson
Allég. 1
267 75 EKEBY

Fixa en håruppsättning i Ekeby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ekeby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ekeby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ekeby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ekeby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ekeby

I Ekeby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ekeby.

Frisörinfo och fakta om Ekeby

I Ekeby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ekeby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Area: 303,46 hektar
Befolkning: 3230, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ekeby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Ekeby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ekeby kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Ekeby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ekeby? De bästa salongerna i Ekeby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ekeby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ekeby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ekeby men har glömt boka tid his en frisör i Ekeby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ekeby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ekeby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.