Frisör i Furulund

Hitta en frisör i Furulund, här finns skickliga och erfarna frisörer i Furulund som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Furulund. Du kan besöka dessa frisörer i Furulund, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Furulund. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Furulund.

Frisörer i Furulund

Du kan välja mellan olika frisörer i Furulund när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Furulund och klippa håret.

Helenes Hårstudio
Kungsg. 24
244 63 Furulund


Salong Mari Andersson
Gröneg. 2
244 63 Furulund


Salong Lisette
Triangelg. 11
244 62 FURULUND


Salong Två Saxar
Gröneg. 2
244 63 Furulund

Fixa en håruppsättning i Furulund

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Furulund, förutom att klippa ditt hår på en salong i Furulund. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Furulund. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Furulund som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Furulund

I Furulund varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Furulund.

Frisörinfo och fakta om Furulund

I Furulund fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Furulund, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Area: 279,68 hektar
Befolkning: 4180, år 2010

Där hittar du mer information om staden Furulund om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Furulund att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Furulund kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Furulund

Letar du efter en bra och billig frisörer i Furulund? De bästa salongerna i Furulund som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Furulund kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Furulund med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Furulund men har glömt boka tid his en frisör i Furulund? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Furulund där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Furulund med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.