Frisör i Genarp

Hitta en frisör i Genarp, här finns skickliga och erfarna frisörer i Genarp som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Genarp. Du kan besöka dessa frisörer i Genarp, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Genarp. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Genarp.

Frisörer i Genarp

Du kan välja mellan olika frisörer i Genarp när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Genarp och klippa håret.

Salong Ljungbacken
Heckebergav. 13
247 70 GENARP


JESSICAS HÅRSALOON
Heckebergav. 3
247 70 GENARP


Salong Klipp-Er Ingela Nilsson
Ö. Ellebäcksv. 12 C
247 72 GENARP


Zoricas Herr O Damsalong
Anders Larssons v. 11
247 70 GENARP


Salong 13
Sångletorps Gård 801
247 98 GENARP


Fixat Hos Petra
Tagholmsv. 3
247 72 GENARP

Fixa en håruppsättning i Genarp

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Genarp, förutom att klippa ditt hår på en salong i Genarp. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Genarp. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Genarp som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Genarp

I Genarp varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Genarp.

Frisörinfo och fakta om Genarp

I Genarp fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Genarp, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Area: 170,23 hektar
Befolkning: 2892, år 2010

Där hittar du mer information om staden Genarp om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Genarp att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Genarp kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Genarp

Letar du efter en bra och billig frisörer i Genarp? De bästa salongerna i Genarp som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Genarp kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Genarp med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Genarp men har glömt boka tid his en frisör i Genarp? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Genarp där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Genarp med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.