Frisör i Höllviken

Hitta en frisör i Höllviken, här finns skickliga och erfarna frisörer i Höllviken som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 21 olika frisörer att välja mellan i Höllviken. Du kan besöka dessa frisörer i Höllviken, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Höllviken. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Höllviken.

Frisörer i Höllviken

Du kan välja mellan olika frisörer i Höllviken när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Höllviken och klippa håret.

Shaped By M
N. Lillv. 7
236 31 HÖLLVIKEN


Lisas Hårfix
Falsterbov. 65
236 51 HÖLLVIKEN


Studio Harmoni På Näset
Brädgårdsv. 28
236 32 Höllviken


Salong Mäster Jacob
Polisv. 5 A
236 31 HÖLLVIKEN


Klippday
Falsterbov. 24
236 51 HÖLLVIKEN


Studio Klippodrome
Tremansv. 36
236 36 Höllviken


Mäster Jacob Herrfrisersalong
Sandåkersv. 13
236 35 HÖLLVIKEN


Räng Sands Hårstudio
Ringbov. 41
236 91 HÖLLVIKEN


Rinse
Kungstorpsv. 10 Toppengallerian
236 32 Höllviken


Salong Finström
Gränsv. 12
236 33 HÖLLVIKEN


Pink Ladies & T-Birds, Alexandra Vujic
Polisv. 1
236 31 HÖLLVIKEN


Dahl, Kristina
Möllev. 1 A
236 31 HÖLLVIKEN


Salong Nobel Way 23
Kyrkv. 1
236 32 Höllviken


Therese Wickström Firma
Gläntev. 19
236 36 Höllviken


Sara Hagblom
Halörsv. 116 -4
236 91 HÖLLVIKEN


Salongen F80 AB
Falsterbov. 80
236 51 HÖLLVIKEN


Albinsson, Carina
Fiskarev. 35
236 35 HÖLLVIKEN


Syns
Hans Levins v. 23
236 35 HÖLLVIKEN


Lbtmia Hair
Falsterbov. 31
236 51 HÖLLVIKEN


Salong Petra Vemmerstad
Falsterbov. 24
236 51 HÖLLVIKEN


Utsidan
Brädgårdsv. 4
236 32 Höllviken

Fixa en håruppsättning i Höllviken

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Höllviken, förutom att klippa ditt hår på en salong i Höllviken. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Höllviken. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Höllviken som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Höllviken

I Höllviken varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Höllviken.

Frisörinfo och fakta om Höllviken

I Höllviken fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Höllviken, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Area: 653,98 hektar
Befolkning: 10607, år 2010

Där hittar du mer information om staden Höllviken om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 21 olika frisörer i Höllviken att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Höllviken kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Höllviken

Letar du efter en bra och billig frisörer i Höllviken? De bästa salongerna i Höllviken som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Höllviken kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Höllviken med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Höllviken men har glömt boka tid his en frisör i Höllviken? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Höllviken där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Höllviken med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.