Salong Nobel Way 23 i Höllviken, en bra frisör

Salong Nobel Way 23 är en frisör eller en salong i Höllviken där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Nobel Way 23 enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Nobel Way 23 har att erbjuda inom hår och skönhet i Höllviken.

Kontakta Salong Nobel Way 23 i Höllviken, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Nobel Way 23 i Höllviken.

Salong Nobel Way 23
Kyrkv. 1
236 32 Höllviken
040 - 880 08

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Nobel Way 23 i Höllviken

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Nobel Way 23 i Höllviken. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Höllviken hos Salong Nobel Way 23

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Höllviken varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Höllviken och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Höllviken. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Höllviken.Kommenterat om Salong Nobel Way 23 i Höllviken


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.