Utsidan i Höllviken, en bra frisör

Utsidan är en frisör eller en salong i Höllviken där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Utsidan enligt nedan för att få veta mer om vad Utsidan har att erbjuda inom hår och skönhet i Höllviken.

Kontakta Utsidan i Höllviken, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Utsidan i Höllviken.

Utsidan
Brädgårdsv. 4
236 32 Höllviken
040 - 45 31 35

Karta och vägbeskrivning till frisör Utsidan i Höllviken

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Utsidan i Höllviken. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Höllviken hos Utsidan

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Höllviken varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Höllviken och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Höllviken. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Höllviken.Kommenterat om Utsidan i Höllviken


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.