Frisör i Hörby

Hitta en frisör i Hörby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hörby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 19 olika frisörer att välja mellan i Hörby. Du kan besöka dessa frisörer i Hörby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hörby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hörby.

Frisörer i Hörby

Du kan välja mellan olika frisörer i Hörby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hörby och klippa håret.

Klipperiet Hörby
Lundegårdsg. 7
242 30 HÖRBY


Hårcompaniet
Nyg. 35
242 33 Hörby


Gunillas Hårverkstad
Nyg. 11
242 31 Hörby


Hårfina Carina
Råbyg. 5
242 30 HÖRBY


Frisör Pernilla Rosenberg
Nyg. 27
242 33 Hörby


Sjöberg, Carina
Farboret 7042
242 97 Hörby


HB Get Cut Schildt
Satserup 5226
242 95 Hörby


Salong Excellent
Nyg. 57
242 33 Hörby


Ernst & Victoria Hårvård AB
G. Torg 3
242 31 Hörby


Hellmans Frisersalong
Nyg. 23
242 31 Hörby


Ewa Salongen
Balders g. 7
242 35 Hörby


Ateljé Bauer
Nya Torg 2
242 31 Hörby


Hair By K
Ekeröd 4540
242 94 HÖRBY


Lsip - Hairmix
Liljeg. 1
242 30 HÖRBY


Malecu Rätt & Slätt HB
Liljeg. 1 C
242 30 HÖRBY


Åsa Månsson Salongen
Norreg. 25
242 31 Hörby


På Min Gata
Gröneg. 18
242 33 Hörby


Widnér Herr- o. Damsalong, Sven
Sniberup 9372
242 97 Hörby


Emmas & Karolins Salong AB
G. Torg 3
242 31 Hörby

Fixa en håruppsättning i Hörby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hörby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hörby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hörby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hörby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hörby

I Hörby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hörby.

Frisörinfo och fakta om Hörby

I Hörby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hörby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Area: 422,70 hektar
Befolkning: 7085, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hörby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 19 olika frisörer i Hörby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hörby kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Hörby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hörby? De bästa salongerna i Hörby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hörby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hörby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hörby men har glömt boka tid his en frisör i Hörby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hörby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hörby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.