Frisör i Lerberget

Hitta en frisör i Lerberget, här finns skickliga och erfarna frisörer i Lerberget som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Lerberget. Du kan besöka dessa frisörer i Lerberget, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Lerberget. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Lerberget.

Frisörer i Lerberget

Du kan välja mellan olika frisörer i Lerberget när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Lerberget och klippa håret.

Modefrisören Get Cut, Juana Ivancevic
Skördev. 115
263 54 Lerberget


Byklippet
Per Jakobs v. 29
263 52 Lerberget


Forslunds Hairstudio
Tröskv. 81
263 53 LERBERGET

Fixa en håruppsättning i Lerberget

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Lerberget, förutom att klippa ditt hår på en salong i Lerberget. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Lerberget. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Lerberget som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Lerberget

I Lerberget varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Lerberget.

Frisörinfo och fakta om Lerberget

I Lerberget fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Lerberget, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Area:
Befolkning: 2700, år 2010

Där hittar du mer information om staden Lerberget om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Lerberget att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Lerberget kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Lerberget

Letar du efter en bra och billig frisörer i Lerberget? De bästa salongerna i Lerberget som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Lerberget kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Lerberget med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Lerberget men har glömt boka tid his en frisör i Lerberget? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Lerberget där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Lerberget med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.