Frisör i Limhamn

Hitta en frisör i Limhamn, här finns skickliga och erfarna frisörer i Limhamn som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 21 olika frisörer att välja mellan i Limhamn. Du kan besöka dessa frisörer i Limhamn, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Limhamn. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Limhamn.

Frisörer i Limhamn

Du kan välja mellan olika frisörer i Limhamn när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Limhamn och klippa håret.

Basic Hair
Linnég. 16
216 12 Limhamn


Salong Frida Skåne AB
Linnég. 23
216 12 Limhamn


Guldsaxen
Järnvägsg. 31
216 14 Limhamn


Limhamns Dam & Herrfrisering
Linnég. 72
216 15 LIMHAMN


Studio Hoff
Idrottsg. 30
216 14 Limhamn


Stråh på Limhamn
Sveag. 56
216 14 Limhamn


Salong Duo
Idrottsg. 30
216 14 Limhamn


Kammarklippet
Tegnérg. 58
216 12 Limhamn


Limhamns klippteam
Hyllie Kyrkov. 51
216 16 Limhamn


Salong Kerstin
Hyllie Kyrkov. 55 B
216 16 Limhamn


Salong Unisax
Linnég. 45
216 14 Limhamn


Salong Lockar o. Sånt
V. Bernadottesg. 23 C
216 12 Limhamn


Carl M Lundh
Barlastg. 2
216 13 LIMHAMN


Hårgalleriet
Järnvägsg. 28
216 14 Limhamn


Hårbolaget
Linnég. 24
216 14 Limhamn


Frizzerian
Birger Jarlsg. 26
216 12 Limhamn


Top Knot AB
Järnvägsg. 23 A
216 14 Limhamn


Kurt Sundqvist Frisersalong -Salongen På Limhamn
Västanv. 51 B
216 15 LIMHAMN


Herrsalongen På Limhamn
Västanv. 51
216 15 LIMHAMN


Tegnérgatans Damfrisering
Tegnérg. 35
216 14 Limhamn


Kelemen, Agnes
Hyllie Kyrkov. 51
216 16 Limhamn

Fixa en håruppsättning i Limhamn

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Limhamn, förutom att klippa ditt hår på en salong i Limhamn. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Limhamn. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Limhamn som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Limhamn

I Limhamn varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Limhamn.

Frisörinfo och fakta om Limhamn

I Limhamn fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Limhamn, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Area: 102 hektar
Befolkning: 5674, år 2010

Där hittar du mer information om staden Limhamn om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 21 olika frisörer i Limhamn att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Limhamn kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Limhamn

Letar du efter en bra och billig frisörer i Limhamn? De bästa salongerna i Limhamn som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Limhamn kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Limhamn med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Limhamn men har glömt boka tid his en frisör i Limhamn? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Limhamn där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Limhamn med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.