Frisör i Malmö

Hitta en frisör i Malmö, här finns skickliga och erfarna frisörer i Malmö som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 16 olika frisörer att välja mellan i Malmö. Du kan besöka dessa frisörer i Malmö, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Malmö. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Malmö.

Frisörer i Malmö

Du kan välja mellan olika frisörer i Malmö när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Malmö och klippa håret.

Hårstudion
Bergsg. 3
211 54 MALMÖ


Sven-Åkes Salong
Nobelv. 147
212 15 MALMÖ


en trappa upp
St. Nyg. 60
211 37 Malmö


Tino Salongen
Kulladalstorget 3
215 64 Malmö


Salong Kitty
Köpenhamnsv. 7 C
217 43 MALMÖ


Västergatan Sexton
Västerg. 16
211 21 MALMÖ


Hårstudion Mikz
Husie Kyrkov. 98
212 38 Malmö


Bellevue Klipp In
Svansjög. 7
217 66 Malmö


Hair och Nu
Ö. Hylliev. 117
216 23 Malmö


& Hår
N. Skolg. 27
211 52 MALMÖ


Frisyrmasters
Jägersro Köpcenter
213 75 Malmö


Boudoir Hårdesign AB
Davidshallsg. 11
211 45 MALMÖ


K Frisör
Österg. 4
211 25 MALMÖ


Smulans Hårfix
S. Skolg. 45
214 22 MALMÖ


Salong Anna-Lenah
Vattenverksv. 27
212 21 Malmö


Söderkulla Hårstuga
Söderkullagatan
215 58 MALMÖ

Fixa en håruppsättning i Malmö

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Malmö, förutom att klippa ditt hår på en salong i Malmö. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Malmö. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Malmö som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Malmö

I Malmö varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Malmö.

Frisörinfo och fakta om Malmö

I Malmö fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Malmö, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Area: 7 681,36 ha
Befolkning: 280415, år 2010

Där hittar du mer information om staden Malmö om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 16 olika frisörer i Malmö att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Malmö kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Malmö

Letar du efter en bra och billig frisörer i Malmö? De bästa salongerna i Malmö som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Malmö kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Malmö med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Malmö men har glömt boka tid his en frisör i Malmö? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Malmö där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Malmö med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.