Frisör i Oxie

Hitta en frisör i Oxie, här finns skickliga och erfarna frisörer i Oxie som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 11 olika frisörer att välja mellan i Oxie. Du kan besöka dessa frisörer i Oxie, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Oxie. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Oxie.

Frisörer i Oxie

Du kan välja mellan olika frisörer i Oxie när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Oxie och klippa håret.

Mojo Hair & Spa
Stengodsv. 121
238 30 OXIE


Marie-Louise Herrsalong
Blekekullsv. 3
238 35 Oxie


Salong Modest
Oshögav. 86
238 32 OXIE


Salong Caroline
Oxietorpsv. 1
238 35 Oxie


Kristinebergsklippet
Fänkålsv. 17
238 38 OXIE


Maries i Oxie
Hammarbacksv. 4
238 36 OXIE


City Saxen, Owe
Emil Göranssons v. 49
238 42 Oxie


Formby, Astrid Gudrun
Galaxg. 44
238 37 Oxie


Klippstället Oxie Centrum
Lertegelv. 142
238 30 OXIE


Jelm
Ida Nilssons g. 36
238 41 OXIE


Herr- och Damsalong Marianne Hansson
Lertegelv. 142
238 30 OXIE

Fixa en håruppsättning i Oxie

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Oxie, förutom att klippa ditt hår på en salong i Oxie. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Oxie. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Oxie som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Oxie

I Oxie varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Oxie.

Frisörinfo och fakta om Oxie

I Oxie fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Oxie, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Area: 429,22 hektar
Befolkning: 11493, år 2010

Där hittar du mer information om staden Oxie om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 11 olika frisörer i Oxie att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Oxie kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Oxie

Letar du efter en bra och billig frisörer i Oxie? De bästa salongerna i Oxie som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Oxie kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Oxie med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Oxie men har glömt boka tid his en frisör i Oxie? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Oxie där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Oxie med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.