Frisör i Påarp

Hitta en frisör i Påarp, här finns skickliga och erfarna frisörer i Påarp som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 7 olika frisörer att välja mellan i Påarp. Du kan besöka dessa frisörer i Påarp, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Påarp. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Påarp.

Frisörer i Påarp

Du kan välja mellan olika frisörer i Påarp när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Påarp och klippa håret.

Frisyrfixarn Pia Skoog
Mörarpsv. 20
253 53 PÅARP


Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 -A
253 53 PÅARP


Ulrikas Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 A
253 53 PÅARP


Lilla Salongen
Lokv. 3 D
253 52 Påarp


Salong Woman
Glebers v. 29
253 53 PÅARP


Salong Variette
Slång. 2
253 51 PÅARP


Salong LeMac
Flybjärsv. 42
253 52 Påarp

Fixa en håruppsättning i Påarp

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Påarp, förutom att klippa ditt hår på en salong i Påarp. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Påarp. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Påarp som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Påarp

I Påarp varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Påarp.

Frisörinfo och fakta om Påarp

I Påarp fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Påarp, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Area: 159,70 hektar
Befolkning: 2789, år 2010

Där hittar du mer information om staden Påarp om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 7 olika frisörer i Påarp att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Påarp kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Påarp

Letar du efter en bra och billig frisörer i Påarp? De bästa salongerna i Påarp som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Påarp kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Påarp med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Påarp men har glömt boka tid his en frisör i Påarp? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Påarp där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Påarp med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.