Frisör i Sjöbo

Hitta en frisör i Sjöbo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sjöbo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 15 olika frisörer att välja mellan i Sjöbo. Du kan besöka dessa frisörer i Sjöbo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sjöbo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sjöbo.

Frisörer i Sjöbo

Du kan välja mellan olika frisörer i Sjöbo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sjöbo och klippa håret.

Salong Thages
Norreg. 10
275 30 Sjöbo


Studio Scapa / Anna Hartman
Malenas Gränd 4
275 33 SJÖBO


Krattan
Järnvägsg. 1 A
275 30 Sjöbo


Salong Så Fin Sjöbo
Västerg. 4
275 30 Sjöbo


Salong Kenth
Norreg. 22
275 30 Sjöbo


Salong Anne-Lee
Norreg. 10
275 30 Sjöbo


MICKES DAM HERR
Västerg. 3
275 30 Sjöbo


Energetica Hårenergi
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


Klippotek Angelina
Västerg. 33
275 33 SJÖBO


Salong Clipz
Åsumsg. 8
275 35 SJÖBO


Salong Benan
V. Lindv. 210
275 39 SJÖBO


Salong Hårkaparn
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


Anh Tien Vu
Västerg. 5
275 30 Sjöbo


Gunne Salongen, Gunborg Jönsson
Nybyggareg. 9
275 95 SJÖBO


Klippstugan i Sjöbo
Västerg. 65 B
275 33 SJÖBO

Fixa en håruppsättning i Sjöbo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sjöbo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sjöbo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sjöbo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sjöbo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sjöbo

I Sjöbo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sjöbo.

Frisörinfo och fakta om Sjöbo

I Sjöbo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sjöbo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Area: 526,71 hektar
Befolkning: 6724, år 2010

Där hittar du mer information om staden Sjöbo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 15 olika frisörer i Sjöbo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sjöbo kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Sjöbo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sjöbo? De bästa salongerna i Sjöbo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sjöbo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sjöbo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sjöbo men har glömt boka tid his en frisör i Sjöbo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sjöbo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sjöbo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.