Frisör i Skanör

Hitta en frisör i Skanör, här finns skickliga och erfarna frisörer i Skanör som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Skanör. Du kan besöka dessa frisörer i Skanör, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Skanör. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Skanör.

Frisörer i Skanör

Du kan välja mellan olika frisörer i Skanör när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Skanör och klippa håret.

Frisörstugan
Österg. 54
239 30 SKANÖR


Sportklippet AB
Anders Sadelmakares Gränd 3
239 35 Skanör


Hårboden i Skanör
Hamng. 15
239 30 SKANÖR


The Village Barber
Falsterbov. 25
239 33 Skanör

Fixa en håruppsättning i Skanör

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Skanör, förutom att klippa ditt hår på en salong i Skanör. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Skanör. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Skanör som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Skanör

I Skanör varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Skanör.

Frisörinfo och fakta om Skanör

I Skanör fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Skanör, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Area:
Befolkning: 7265, år 2010

Där hittar du mer information om staden Skanör om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Skanör att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Skanör kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Skanör

Letar du efter en bra och billig frisörer i Skanör? De bästa salongerna i Skanör som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Skanör kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Skanör med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Skanör men har glömt boka tid his en frisör i Skanör? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Skanör där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Skanör med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.