Frisör i Staffanstorp

Hitta en frisör i Staffanstorp, här finns skickliga och erfarna frisörer i Staffanstorp som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Staffanstorp. Du kan besöka dessa frisörer i Staffanstorp, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Staffanstorp. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Staffanstorp.

Frisörer i Staffanstorp

Du kan välja mellan olika frisörer i Staffanstorp när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Staffanstorp och klippa håret.

Trendmix
Bråhögsplatsen 6
245 31 Staffanstorp


Fräcka Frissor
Esarpsv. 136
245 92 STAFFANSTORP


Marias Salon de coiffure
Staniastigen 1 A
245 44 Staffanstorp


Andersson Siv Frisörsalong
S. Lundav. 22
245 32 STAFFANSTORP


Hårmode-Salongen
Alv. 2
245 44 Staffanstorp


Trendline
Bråhögsplatsen 6
245 31 Staffanstorp


Wiberg Rolf
Torget 3
245 31 Staffanstorp


Studio S
Malmöv. 2
245 31 Staffanstorp


Ilonas Klipphörna
Storg. 11
245 31 Staffanstorp


Salong Nevishof
Linders v. 47
245 91 Staffanstorp


Borglins Damfrisering, Inger Borglin
Wibergs v. 4
245 32 STAFFANSTORP


Klippgården, Karola Lindblad
Kyrkbacken 5
245 33 Staffanstorp


Styling By Warnerup
S. Lundav. 4
245 32 STAFFANSTORP


Sax & Klipp - Tina Olsson
Nevisborg 38 E
245 45 STAFFANSTORP


Nielsen, Ulrika
Mårten Påls v. 8
245 31 Staffanstorp


Mias Frisyrhörna
S. Lundav. 4
245 32 STAFFANSTORP


PAGE i Staffanstorp AB
Torget 4
245 31 Staffanstorp


Fiimi
Valhallav. 24
245 32 STAFFANSTORP


Hair-Tech
Målarev. 7
245 35 Staffanstorp


Ann-Marie Larssons Hårvård
Alv. 2
245 44 Staffanstorp

Fixa en håruppsättning i Staffanstorp

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Staffanstorp, förutom att klippa ditt hår på en salong i Staffanstorp. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Staffanstorp. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Staffanstorp som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Staffanstorp

I Staffanstorp varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Staffanstorp.

Frisörinfo och fakta om Staffanstorp

I Staffanstorp fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Staffanstorp, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Area: 662,64 hektar
Befolkning: 14808, år 2010

Där hittar du mer information om staden Staffanstorp om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Staffanstorp att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Staffanstorp kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Staffanstorp

Letar du efter en bra och billig frisörer i Staffanstorp? De bästa salongerna i Staffanstorp som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Staffanstorp kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Staffanstorp med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Staffanstorp men har glömt boka tid his en frisör i Staffanstorp? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Staffanstorp där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Staffanstorp med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.