Frisör i Svedala

Hitta en frisör i Svedala, här finns skickliga och erfarna frisörer i Svedala som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 15 olika frisörer att välja mellan i Svedala. Du kan besöka dessa frisörer i Svedala, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Svedala. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Svedala.

Frisörer i Svedala

Du kan välja mellan olika frisörer i Svedala när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Svedala och klippa håret.

Svedala Hårateljé
Storg. 33
233 31 Svedala


Salong Aina
Malmöv. 73
233 39 Svedala


Frisörhuset Lis-Lott Wigernäs
Långg. 36
233 31 Svedala


Salong Sisaren
Storg. 44
233 31 Svedala


Frisör Linda Hansen
Kyrkog. 10
233 31 Svedala


Hair Moment
Länsmansv. 2
233 31 Svedala


Stylista Birgitta Hellner
Glasmästareg. 21
233 43 SVEDALA


Hår&Sånt
Storg. 17
233 31 Svedala


Frisör Therése Ekblad
Storg. 40
233 31 Svedala


Hårproffsen
Bönnarpsvägen
233 92 SVEDALA


Assi Frisörsalong
Marknadstorget 23
233 31 Svedala


Klipperiet I Svedala Hair & Barber AB
Storg. 4
233 31 Svedala


Hammarlund, Malin
Byggmästareg. 38
233 43 SVEDALA


SalongCre8
Hantverkareg. 8
233 32 SVEDALA


Hair 4U, Anna
Marknadstorget 23
233 31 Svedala

Fixa en håruppsättning i Svedala

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Svedala, förutom att klippa ditt hår på en salong i Svedala. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Svedala. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Svedala som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Svedala

I Svedala varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Svedala.

Frisörinfo och fakta om Svedala

I Svedala fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Svedala, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Area: 488,81 hektar
Befolkning: 10627, år 2010

Där hittar du mer information om staden Svedala om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 15 olika frisörer i Svedala att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Svedala kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Svedala

Letar du efter en bra och billig frisörer i Svedala? De bästa salongerna i Svedala som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Svedala kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Svedala med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Svedala men har glömt boka tid his en frisör i Svedala? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Svedala där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Svedala med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.