Frisör i Vellinge

Hitta en frisör i Vellinge, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vellinge som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Vellinge. Du kan besöka dessa frisörer i Vellinge, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vellinge. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vellinge.

Frisörer i Vellinge

Du kan välja mellan olika frisörer i Vellinge när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vellinge och klippa håret.

Salong Janne AB
Stortorget 5
235 31 Vellinge


Basic Hair
Stortorget 1
235 31 Vellinge


Hair & Fashion
Järnvägsg. 2
235 31 Vellinge


Mariannes Klipp o. Sol
Ryttareg. 5
235 37 Vellinge


Salong Intim
Stortorget 13
235 31 Vellinge


Hair & Fashion
Järnvägsg. 2
235 31 Vellinge


Salong Sanne
Vellingev. 9
235 92 VELLINGE


Anita - Salongen
Norrevångsg. 61
235 36 VELLINGE

Fixa en håruppsättning i Vellinge

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vellinge, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vellinge. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vellinge. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vellinge som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vellinge

I Vellinge varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vellinge.

Frisörinfo och fakta om Vellinge

I Vellinge fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vellinge, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Area: 316,69 hektar
Befolkning: 6304, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vellinge om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Vellinge att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vellinge kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Vellinge

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vellinge? De bästa salongerna i Vellinge som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vellinge kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vellinge med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vellinge men har glömt boka tid his en frisör i Vellinge? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vellinge där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vellinge med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.