Sonjas Håratelje i Stallarholmen, en bra frisör

Sonjas Håratelje är en frisör eller en salong i Stallarholmen där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Sonjas Håratelje enligt nedan för att få veta mer om vad Sonjas Håratelje har att erbjuda inom hår och skönhet i Stallarholmen.

Kontakta Sonjas Håratelje i Stallarholmen, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Sonjas Håratelje i Stallarholmen.

Sonjas Håratelje
Husbyholmsv. 14 A
645 62 STALLARHOLMEN
073 - 677 05 46

Karta och vägbeskrivning till frisör Sonjas Håratelje i Stallarholmen

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Sonjas Håratelje i Stallarholmen. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Stallarholmen hos Sonjas Håratelje

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Stallarholmen varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Stallarholmen och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Stallarholmen. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Stallarholmen.Kommenterat om Sonjas Håratelje i Stallarholmen


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.