Salong Sabine i Stallarholmen, en bra frisör

Salong Sabine är en frisör eller en salong i Stallarholmen där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Sabine enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Sabine har att erbjuda inom hår och skönhet i Stallarholmen.

Kontakta Salong Sabine i Stallarholmen, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Sabine i Stallarholmen.

Salong Sabine
Genv. 3
645 62 STALLARHOLMEN
072 - 181 72 95

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Sabine i Stallarholmen

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Sabine i Stallarholmen. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Stallarholmen hos Salong Sabine

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Stallarholmen varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Stallarholmen och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Stallarholmen. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Stallarholmen.Kommenterat om Salong Sabine i Stallarholmen


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.