Frisör i Torshälla

Hitta en frisör i Torshälla, här finns skickliga och erfarna frisörer i Torshälla som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 9 olika frisörer att välja mellan i Torshälla. Du kan besöka dessa frisörer i Torshälla, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Torshälla. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Torshälla.

Frisörer i Torshälla

Du kan välja mellan olika frisörer i Torshälla när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Torshälla och klippa håret.

Stubb & Lugg
Brog. 11
644 32 TORSHÄLLA


Torshälla Damsalong & Solcentrum
Brog. 20
644 32 TORSHÄLLA


Frisör Ingela Bergqvist
Karlsrog. 10 A
644 30 TORSHÄLLA


Salong Lessia
Brog. 19
644 32 TORSHÄLLA


Casablanca Frisör
Väsbyholmsv. 52
644 36 TORSHÄLLA


Ringkvist Erica Maria
Solrosg. 41
644 35 Torshälla


Gudruns Frisersalong I Torshälla
Thermaeniusg. 41 A
644 30 TORSHÄLLA


Hårstudio Relax
Eskilstunav. 13 B
644 32 TORSHÄLLA


Salong Haga
Aliforsg. 1
644 32 TORSHÄLLA

Fixa en håruppsättning i Torshälla

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Torshälla, förutom att klippa ditt hår på en salong i Torshälla. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Torshälla. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Torshälla som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Torshälla

I Torshälla varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Torshälla.

Frisörinfo och fakta om Torshälla

I Torshälla fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Torshälla, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Area: 563,77 hektar
Befolkning: 7612, år 2010

Där hittar du mer information om staden Torshälla om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 9 olika frisörer i Torshälla att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Torshälla kan du överväga att leta i andra städer i Södermanland.

Billig frisör i Torshälla

Letar du efter en bra och billig frisörer i Torshälla? De bästa salongerna i Torshälla som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Torshälla kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Torshälla med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Torshälla men har glömt boka tid his en frisör i Torshälla? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Torshälla där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Torshälla med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.