Frisör i Åkersberga

Hitta en frisör i Åkersberga, här finns skickliga och erfarna frisörer i Åkersberga som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 24 olika frisörer att välja mellan i Åkersberga. Du kan besöka dessa frisörer i Åkersberga, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Åkersberga. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Åkersberga.

Frisörer i Åkersberga

Du kan välja mellan olika frisörer i Åkersberga när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Åkersberga och klippa håret.

Salong Elegance
Storängstorget 17
184 30 åkersberga


Salong Gula Markiserna
Storängstorget 27
184 30 åkersberga


Icon Hairstudio AB
Storängsv. 11 A
184 31 ÅKERSBERGA


Hej & Hår
Bergav. 4
184 31 ÅKERSBERGA


Hairplace Hårdesign
Muskötv. 22
184 60 ÅKERSBERGA


Salong He & She
Stationsv. 5 Åkersberga Centrum
184 50 åkersberga


Alcea Frisören
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


Salong PC Hår m.m.
Hultv. 12
184 44 ÅKERSBERGA


Maria Mpakertzakis Hair AB
Storängs Torg 38
184 30 åkersberga


Salong Rita
St. Säbyv. 29
184 42 ÅKERSBERGA


S O S Sandra Olsson Salong
Strömfallsv. 32
184 41 åkersberga


Nikita Hair
Storängstorget 4 Åkersberga Centrum
184 30 åkersberga


Milles M/S Hårstudio AB
Rallarv. 8
184 40 ÅKERSBERGA


Mauds Herr & Damfrisering
Lavettv. 15 B
184 60 ÅKERSBERGA


Lilli & Katty Salong HB
Storängstorget 17
184 30 åkersberga


Söderhäll, Anna Martina
Össebyv. 67
184 33 ÅKERSBERGA


Olssons Frizzeria
Murkelv. 184
184 34 åkersberga


Monicas Klippotek
Rydbov. 63
184 94 åkersberga


Frisyrfixaren Helen
Stationsv. 5
184 50 åkersberga


Fannys Klipperi
Storängstorget 27
184 30 åkersberga


Eva Lindzens Herr O Dam Frisering
Hagtornsv. 23
184 43 åkersberga


Frissan Maj-Britt Åhlin
Murkelv. 66
184 34 åkersberga


Roslagssalongen
Odenv. 2
184 92 åkersberga


Ann Guves Hårvård
Sabelv. 11
184 60 ÅKERSBERGA

Fixa en håruppsättning i Åkersberga

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Åkersberga, förutom att klippa ditt hår på en salong i Åkersberga. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Åkersberga. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Åkersberga som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Åkersberga

I Åkersberga varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Åkersberga.

Frisörinfo och fakta om Åkersberga

I Åkersberga fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Åkersberga, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Area: 1 626,69 hektar
Befolkning: 28033, år 2010

Där hittar du mer information om staden Åkersberga om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 24 olika frisörer i Åkersberga att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Åkersberga kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Åkersberga

Letar du efter en bra och billig frisörer i Åkersberga? De bästa salongerna i Åkersberga som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Åkersberga kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Åkersberga med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Åkersberga men har glömt boka tid his en frisör i Åkersberga? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Åkersberga där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Åkersberga med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.