Frisör i Hägersten

Hitta en frisör i Hägersten, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hägersten som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 17 olika frisörer att välja mellan i Hägersten. Du kan besöka dessa frisörer i Hägersten, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hägersten. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hägersten.

Frisörer i Hägersten

Du kan välja mellan olika frisörer i Hägersten när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hägersten och klippa håret.

Swedish Hair Line AB
Störtloppsv. 15
129 47 Hägersten


Swedish Hair Line AB
Svandammsplan 1
126 37 Hägersten


Salong Multi Marilyn
Fågeltorget 169
126 52 HÄGERSTEN


Hårlooken
Fruängsg. 15
129 51 HÄGERSTEN


Malle Hair
Fruängsgången 5 Fruängen Centrum
129 52 Hägersten


Hårkristallen
Kristallv. 1
126 78 HÄGERSTEN


Västertorps Klippotek
Störtloppsv. 32
129 47 Hägersten


HAIR HOS OSS
Slättgårdsv. 5
129 41 Hägersten


Salong Ranell
Sparbanksv. 24
129 32 Hägersten


Violett Skönhetssalong
Hägerstensv. 137
126 48 Hägersten


Salong Linje Hår
Vattenledningsv. 95
126 35 Hägersten


Moderna Kassasystem I Stockholm AB
Jakobsdalsv. 15 A
126 53 Hägersten


Salong Kransen
Aprilg. 6
126 33 Hägersten


Nikes Herrfrisör
Härbärgesv. 2
126 48 Hägersten


Senke, Pia
Backvindeln 39
129 42 HÄGERSTEN


Salong Trendsaxen
Tellusborgsv. 78
126 37 Hägersten


Sofia Ringberger AB
Mästarbacken 147
129 40 HÄGERSTEN

Fixa en håruppsättning i Hägersten

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hägersten, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hägersten. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hägersten. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hägersten som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hägersten

I Hägersten varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hägersten.

Frisörinfo och fakta om Hägersten

I Hägersten fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hägersten, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Area: 193 hektar
Befolkning: 7636, år 2013

Där hittar du mer information om staden Hägersten om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 17 olika frisörer i Hägersten att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hägersten kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Hägersten

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hägersten? De bästa salongerna i Hägersten som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hägersten kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hägersten med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hägersten men har glömt boka tid his en frisör i Hägersten? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hägersten där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hägersten med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.