Salong Trendsaxen i Hägersten, en bra frisör

Salong Trendsaxen är en frisör eller en salong i Hägersten där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Trendsaxen enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Trendsaxen har att erbjuda inom hår och skönhet i Hägersten.

Kontakta Salong Trendsaxen i Hägersten, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Trendsaxen i Hägersten.

Salong Trendsaxen
Tellusborgsv. 78
126 37 Hägersten
08 - 19 73 72

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Trendsaxen i Hägersten

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Trendsaxen i Hägersten. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Hägersten hos Salong Trendsaxen

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Hägersten varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Hägersten och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Hägersten. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Hägersten.Kommenterat om Salong Trendsaxen i Hägersten


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.