Frisör i Hallstavik

Hitta en frisör i Hallstavik, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hallstavik som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Hallstavik. Du kan besöka dessa frisörer i Hallstavik, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hallstavik. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hallstavik.

Frisörer i Hallstavik

Du kan välja mellan olika frisörer i Hallstavik när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hallstavik och klippa håret.

Salong Hårfager
Gottstav. 4
763 41 Hallstavik


Hårboden
Norra Uppsalavägen 7
763 40 HALLSTAVIK


Cava Hair & Beauty Limited Uk Filial
Env. 22 B
763 35 HALLSTAVIK


Salong Inzide
Uppsalav. 3
763 30 Hallstavik


Catharina Falkenström
Gottstav. 36
763 41 Hallstavik


Karin Hårfager I Hallstavik AB
Gottstav. 4 A
763 41 Hallstavik

Fixa en håruppsättning i Hallstavik

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hallstavik, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hallstavik. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hallstavik. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hallstavik som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hallstavik

I Hallstavik varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hallstavik.

Frisörinfo och fakta om Hallstavik

I Hallstavik fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hallstavik, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Area: 469,23 hektar
Befolkning: 4 476, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hallstavik om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Hallstavik att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hallstavik kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Hallstavik

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hallstavik? De bästa salongerna i Hallstavik som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hallstavik kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hallstavik med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hallstavik men har glömt boka tid his en frisör i Hallstavik? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hallstavik där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hallstavik med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.