Frisör i Järna

Hitta en frisör i Järna, här finns skickliga och erfarna frisörer i Järna som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 7 olika frisörer att välja mellan i Järna. Du kan besöka dessa frisörer i Järna, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Järna. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Järna.

Frisörer i Järna

Du kan välja mellan olika frisörer i Järna när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Järna och klippa håret.

Klippkällaren
Storg. 3 A
153 30 Järna


Järna Salongen
Storg. 9
153 30 Järna


Carita-Salongen
Löwens v. 20 B
153 36 Järna


Salong Thorberg
Storg. 9
153 30 Järna


Salong Mehler
Storg. 2
153 30 Järna


Hair E Emma
Storg. 5
153 30 Järna


Tännström, Ylva
Pärlängsv. 7
153 38 Järna

Fixa en håruppsättning i Järna

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Järna, förutom att klippa ditt hår på en salong i Järna. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Järna. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Järna som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Järna

I Järna varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Järna.

Frisörinfo och fakta om Järna

I Järna fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Järna, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Area: 393,19 hektar
Befolkning: 6 377, år 2010

Där hittar du mer information om staden Järna om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 7 olika frisörer i Järna att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Järna kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Järna

Letar du efter en bra och billig frisörer i Järna? De bästa salongerna i Järna som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Järna kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Järna med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Järna men har glömt boka tid his en frisör i Järna? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Järna där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Järna med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.