Järna Salongen i Järna, en bra frisör

Järna Salongen är en frisör eller en salong i Järna där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Järna Salongen enligt nedan för att få veta mer om vad Järna Salongen har att erbjuda inom hår och skönhet i Järna.

Kontakta Järna Salongen i Järna, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Järna Salongen i Järna.

Järna Salongen
Storg. 9
153 30 Järna
08 - 551 700 33

Karta och vägbeskrivning till frisör Järna Salongen i Järna

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Järna Salongen i Järna. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Järna hos Järna Salongen

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Järna varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Järna och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Järna. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Järna.Kommenterat om Järna Salongen i Järna


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.