Salong Thorberg i Järna, en bra frisör

Salong Thorberg är en frisör eller en salong i Järna där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Thorberg enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Thorberg har att erbjuda inom hår och skönhet i Järna.

Kontakta Salong Thorberg i Järna, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Thorberg i Järna.

Salong Thorberg
Storg. 9
153 30 Järna
08 - 551 514 55

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Thorberg i Järna

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Thorberg i Järna. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Järna hos Salong Thorberg

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Järna varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Järna och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Järna. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Järna.Kommenterat om Salong Thorberg i Järna


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.