Frisör i Johanneshov

Hitta en frisör i Johanneshov, här finns skickliga och erfarna frisörer i Johanneshov som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 25 olika frisörer att välja mellan i Johanneshov. Du kan besöka dessa frisörer i Johanneshov, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Johanneshov. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Johanneshov.

Frisörer i Johanneshov

Du kan välja mellan olika frisörer i Johanneshov när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Johanneshov och klippa håret.

Salong Scholastica
Skärmarbrinksv. 43
121 35 JOHANNESHOV


Hårverkstan
Halmstadsv. 34
121 53 JOHANNESHOV


Salong Orange
Grafikv. 20
121 43 Johanneshov


Klippstugan Frisörgrossisten
Finn Malmgrens Plan 6 -8
121 38 Johanneshov


Weijmers, Christina
Blåsutv. 7
121 36 Johanneshov


Anna Britta Gullberg
Söderarmsv. 15
121 54 Johanneshov


Salong Kärrtorp HB
Kärrtorpsplan 7
121 55 JOHANNESHOV


Hemklippet, Monica Thell
Finn Malmgrens v. 37
121 38 Johanneshov


Iuj AB
Palmfeltsv. 1
121 62 JOHANNESHOV


Stode, Sara
Bildhuggarv. 27
121 44 JOHANNESHOV


Viktoria Tomic
Hässleholmsv. 11
121 53 JOHANNESHOV


Frisör Carlen & Co
Slakthusplan 3
121 62 JOHANNESHOV


Salong Empire
Tidaholmsplan 23
121 48 JOHANNESHOV


Barber Q Frisörkonsult
Slakthusplan 3
121 62 JOHANNESHOV


Tove Eriksson Perfect Cut
Gravörgränd 2
121 35 JOHANNESHOV


Dejan Cekanovic
Johan Printz v. 40
121 46 JOHANNESHOV


Gullmarsfrisörerna
Gullmarsplan 2
121 40 JOHANNESHOV


Hårstråket
Finn Malmgrens v. 9
121 38 Johanneshov


Carina EKS Frisörstol
Lyckebyv. 7
121 52 Johanneshov


Salong Saxin
Gullmarsplan 6
121 40 JOHANNESHOV


Globen Flow AB
Arenav. 63
121 77 JOHANNESHOV


Stergiani Pispa
Tidaholmsv. 28
121 48 JOHANNESHOV


Ulla-Karin Sundin AB
Axvallsv. 37
121 50 Johanneshov


Monica Bergström
Ystadsv. 28
121 49 Johanneshov


Artractive AB
Bildhuggarv. 7
121 44 JOHANNESHOV

Fixa en håruppsättning i Johanneshov

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Johanneshov, förutom att klippa ditt hår på en salong i Johanneshov. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Johanneshov. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Johanneshov som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Johanneshov

I Johanneshov varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Johanneshov.

Frisörinfo och fakta om Johanneshov

I Johanneshov fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Johanneshov, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Area: 127 hektar
Befolkning: 5881, år 2008

Där hittar du mer information om staden Johanneshov om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 25 olika frisörer i Johanneshov att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Johanneshov kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Johanneshov

Letar du efter en bra och billig frisörer i Johanneshov? De bästa salongerna i Johanneshov som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Johanneshov kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Johanneshov med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Johanneshov men har glömt boka tid his en frisör i Johanneshov? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Johanneshov där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Johanneshov med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.