Stode, Sara i Johanneshov, en bra frisör

Stode, Sara är en frisör eller en salong i Johanneshov där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Stode, Sara enligt nedan för att få veta mer om vad Stode, Sara har att erbjuda inom hår och skönhet i Johanneshov.

Kontakta Stode, Sara i Johanneshov, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Stode, Sara i Johanneshov.

Stode, Sara
Bildhuggarv. 27
121 44 JOHANNESHOV
070 - 626 46 31

Karta och vägbeskrivning till frisör Stode, Sara i Johanneshov

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Stode, Sara i Johanneshov. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Johanneshov hos Stode, Sara

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Johanneshov varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Johanneshov och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Johanneshov. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Johanneshov.Kommenterat om Stode, Sara i Johanneshov


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.