Hårverkstan i Johanneshov, en bra frisör

Hårverkstan är en frisör eller en salong i Johanneshov där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hårverkstan enligt nedan för att få veta mer om vad Hårverkstan har att erbjuda inom hår och skönhet i Johanneshov.

Kontakta Hårverkstan i Johanneshov, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hårverkstan i Johanneshov.

Hårverkstan
Halmstadsv. 34
121 53 JOHANNESHOV
08 - 648 84 88

Karta och vägbeskrivning till frisör Hårverkstan i Johanneshov

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hårverkstan i Johanneshov. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Johanneshov hos Hårverkstan

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Johanneshov varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Johanneshov och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Johanneshov. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Johanneshov.Kommenterat om Hårverkstan i Johanneshov


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.