Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov, en bra frisör

Klippstugan Frisörgrossisten är en frisör eller en salong i Johanneshov där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Klippstugan Frisörgrossisten enligt nedan för att få veta mer om vad Klippstugan Frisörgrossisten har att erbjuda inom hår och skönhet i Johanneshov.

Kontakta Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov.

Klippstugan Frisörgrossisten
Finn Malmgrens Plan 6 -8
121 38 Johanneshov
08 - 649 60 75

Karta och vägbeskrivning till frisör Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Johanneshov hos Klippstugan Frisörgrossisten

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Johanneshov varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Johanneshov och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Johanneshov. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Johanneshov.Kommenterat om Klippstugan Frisörgrossisten i Johanneshov


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.