Salong Kärrtorp HB i Johanneshov, en bra frisör

Salong Kärrtorp HB är en frisör eller en salong i Johanneshov där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Kärrtorp HB enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Kärrtorp HB har att erbjuda inom hår och skönhet i Johanneshov.

Kontakta Salong Kärrtorp HB i Johanneshov, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Kärrtorp HB i Johanneshov.

Salong Kärrtorp HB
Kärrtorpsplan 7
121 55 JOHANNESHOV
08 - 39 20 05

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Kärrtorp HB i Johanneshov

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Kärrtorp HB i Johanneshov. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Johanneshov hos Salong Kärrtorp HB

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Johanneshov varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Johanneshov och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Johanneshov. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Johanneshov.Kommenterat om Salong Kärrtorp HB i Johanneshov


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.