Iuj AB i Johanneshov, en bra frisör

Iuj AB är en frisör eller en salong i Johanneshov där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Iuj AB enligt nedan för att få veta mer om vad Iuj AB har att erbjuda inom hår och skönhet i Johanneshov.

Kontakta Iuj AB i Johanneshov, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Iuj AB i Johanneshov.

Iuj AB
Palmfeltsv. 1
121 62 JOHANNESHOV
08 - 27 24 24

Karta och vägbeskrivning till frisör Iuj AB i Johanneshov

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Iuj AB i Johanneshov. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Johanneshov hos Iuj AB

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Johanneshov varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Johanneshov och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Johanneshov. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Johanneshov.Kommenterat om Iuj AB i Johanneshov


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.