Frisör i Ösmo

Hitta en frisör i Ösmo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ösmo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Ösmo. Du kan besöka dessa frisörer i Ösmo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ösmo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ösmo.

Frisörer i Ösmo

Du kan välja mellan olika frisörer i Ösmo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ösmo och klippa håret.

Ösmo Hårvård
Birkavägen 5 Ösmo Centrum
148 30 ösmo


Hud & Hårcenter
Torgv. 2
148 30 ösmo


Emily Felicia Ricketts
Överforsv. 82
148 91 ÖSMO


Hårfrisören Annica
Torgv. 4
148 30 ösmo

Fixa en håruppsättning i Ösmo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ösmo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ösmo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ösmo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ösmo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ösmo

I Ösmo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ösmo.

Frisörinfo och fakta om Ösmo

I Ösmo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ösmo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Area: 219,37 hektar
Befolkning: 3911, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ösmo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Ösmo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ösmo kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Ösmo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ösmo? De bästa salongerna i Ösmo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ösmo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ösmo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ösmo men har glömt boka tid his en frisör i Ösmo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ösmo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ösmo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.