Frisör i Sköndal

Hitta en frisör i Sköndal, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sköndal som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 7 olika frisörer att välja mellan i Sköndal. Du kan besöka dessa frisörer i Sköndal, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sköndal. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sköndal.

Frisörer i Sköndal

Du kan välja mellan olika frisörer i Sköndal när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sköndal och klippa håret.

Salong Hårfin
Bagarfruv. 3
128 67 Sköndal


Klippofix Sthlm
Kubbeg. 18
128 67 Sköndal


Salong Beauty
Spritsv. 9
128 69 Sköndal


Jenny IS Hair 4 You
Maj Brings väg 13
128 64 SKÖNDAL


Lares Hårservice
Sköndalsv. 87
128 66 SKÖNDAL


Jacquelines Ateljé
Maria Röhls väg 11
128 63 Sköndal


Salong Pieere
Sköndalsv. 89
128 66 SKÖNDAL

Fixa en håruppsättning i Sköndal

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sköndal, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sköndal. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sköndal. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sköndal som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sköndal

I Sköndal varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sköndal.

Frisörinfo och fakta om Sköndal

I Sköndal fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sköndal, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Area: 307 ha
Befolkning: 7585, år 2012

Där hittar du mer information om staden Sköndal om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 7 olika frisörer i Sköndal att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sköndal kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Sköndal

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sköndal? De bästa salongerna i Sköndal som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sköndal kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sköndal med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sköndal men har glömt boka tid his en frisör i Sköndal? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sköndal där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sköndal med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.