Frisör i Södertälje

Hitta en frisör i Södertälje, här finns skickliga och erfarna frisörer i Södertälje som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Södertälje. Du kan besöka dessa frisörer i Södertälje, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Södertälje. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Södertälje.

Frisörer i Södertälje

Du kan välja mellan olika frisörer i Södertälje när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Södertälje och klippa håret.

Poze Salon & Shop
Köpmang. 12
151 71 Södertälje


Cut Point
Mälareg. 2
151 71 Södertälje


Hår Ett
Storg. 26
151 36 SÖDERTÄLJE


Mariebergssalongen
Linnég. 15 B (baksidan)
151 44 Södertälje


All Skön Samling AB
Österg. 12
152 43 Södertälje


Telgeklippet i tegelhuset
Storg. 3
151 72 SÖDERTÄLJE


Da Capo
Nedre Torekällg. 17
151 73 Södertälje


Afrohair Sweden
Bodastigen 3
151 68 Södertälje


Eva Salongen
Storg. 4 Kringlan
151 71 Södertälje


Eclipse
Järnag. 2
151 72 SÖDERTÄLJE


Salong Flinka Fingrar
Stockholmsv. 2 B
152 40 SÖDERTÄLJE


Salong Epok Helga Noordh
Mariekällg. 14
151 44 Södertälje


City Frisörerna
Järnag. 6
151 72 SÖDERTÄLJE


Studio Hår
Nyköpingsv. 75
151 39 Södertälje


Salong Vivåga
Sveag. 14 B
152 42 SÖDERTÄLJE


Frisör Josephine Molin
Nedre Torekällg. 19
151 73 Södertälje


Salong Samorris
Svedjev. 1
151 54 SÖDERTÄLJE


Salong Rebecka
Diskusv. 17
151 59 Södertälje


Hårimperiet
Storg. 9
151 72 SÖDERTÄLJE


Suha Salong
Turingeg. 34
151 34 SÖDERTÄLJE

Fixa en håruppsättning i Södertälje

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Södertälje, förutom att klippa ditt hår på en salong i Södertälje. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Södertälje. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Södertälje som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Södertälje

I Södertälje varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Södertälje.

Frisörinfo och fakta om Södertälje

I Södertälje fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Södertälje, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Area: 2 584,45 hektar
Befolkning: 64 619, år 2010

Där hittar du mer information om staden Södertälje om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Södertälje att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Södertälje kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Södertälje

Letar du efter en bra och billig frisörer i Södertälje? De bästa salongerna i Södertälje som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Södertälje kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Södertälje med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Södertälje men har glömt boka tid his en frisör i Södertälje? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Södertälje där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Södertälje med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.