Frisör i Stenhamra

Hitta en frisör i Stenhamra, här finns skickliga och erfarna frisörer i Stenhamra som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Stenhamra. Du kan besöka dessa frisörer i Stenhamra, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Stenhamra. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Stenhamra.

Frisörer i Stenhamra

Du kan välja mellan olika frisörer i Stenhamra när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Stenhamra och klippa håret.

Stora Blå Mälaröarnas Specialistklinik AB & Frisörer
Apelvägen 22 F
179 63 STENHAMRA


Hårsvansen Catarina AB
Klevbergsv. 79
179 60 Stenhamra


Salong Östlund
Hemvärnsv. 1
179 61 STENHAMRA


Mälarluft AB
Skogsv. 28
179 61 STENHAMRA

Fixa en håruppsättning i Stenhamra

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Stenhamra, förutom att klippa ditt hår på en salong i Stenhamra. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Stenhamra. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Stenhamra som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Stenhamra

I Stenhamra varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Stenhamra.

Frisörinfo och fakta om Stenhamra

I Stenhamra fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Stenhamra, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Area: 290,85 hektar
Befolkning: 3 336, år 2010

Där hittar du mer information om staden Stenhamra om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Stenhamra att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Stenhamra kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Stenhamra

Letar du efter en bra och billig frisörer i Stenhamra? De bästa salongerna i Stenhamra som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Stenhamra kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Stenhamra med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Stenhamra men har glömt boka tid his en frisör i Stenhamra? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Stenhamra där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Stenhamra med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.