Frisör i Täby

Hitta en frisör i Täby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Täby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 23 olika frisörer att välja mellan i Täby. Du kan besöka dessa frisörer i Täby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Täby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Täby.

Frisörer i Täby

Du kan välja mellan olika frisörer i Täby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Täby och klippa håret.

Theo-Klippet
Eskaderv. 10 Näsbypark Centrum
183 54 TÄBY


Monicas Klippotek
N. Catalinagränd 25
183 68 Täby


Chic
Catalinatorget 6
183 68 Täby


Täby Klippstugan Barbershop AB
Täby Torg 6
183 34 TÄBY


Linda Ekberg Klippmäster
Söderv. 30 Klippmäster
183 69 TÄBY


Mook
Catalinatorget 7
183 68 Täby


Black & Pink
Biblioteksgången 9
183 70 TÄBY


Arninge Hårcenter
Saluv. 2
187 66 Täby


Täby Centrum
Täby Centrum
183 34 TÄBY


Salong Caresse
Grindtorpsv. 5
183 32 TÄBY


Juristfirman Litorina
Gläntv. 2
183 63 TÄBY


A - Bo AB
Syrenv. 6 A
187 35 Täby


Gusses Hårvård
Täbyv. 244
187 50 TÄBY


Kwame Hair Academy & Afrohair Specialist Ekonomisk Förening
Fregattv. 2
183 53 Täby


Salong TinTin Frisör & Interiör
Örnstigen 1
183 50 TÄBY


Salong Looks
Vallatorpsv. 1 G
187 52 TÄBY


Lyko Retail AB
St. Marknadsv. 15
183 34 TÄBY


Heffas Firma AB
Grindtorpsv. 45
183 49 TÄBY


Salong Hårlocken
Larmv. 10
187 75 Täby


Rod & Greta, Hårstudio
Marknadsv. 65
183 78 TÄBY


Salong Diamant
Åkerbyv. 82
183 35 Täby


Kressner, Katrine
Måttbandsv. 2
187 66 Täby


Det Hänger På Håret
Eskaderv. 4 Näsbypark Centrum
183 54 TÄBY

Fixa en håruppsättning i Täby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Täby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Täby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Täby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Täby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Täby

I Täby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Täby.

Frisörinfo och fakta om Täby

I Täby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Täby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Area: 2 580,70 hektar
Befolkning: 61 2722, år 2010

Där hittar du mer information om staden Täby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 23 olika frisörer i Täby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Täby kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Täby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Täby? De bästa salongerna i Täby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Täby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Täby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Täby men har glömt boka tid his en frisör i Täby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Täby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Täby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.