Salong Looks i Täby, en bra frisör

Salong Looks är en frisör eller en salong i Täby där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Looks enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Looks har att erbjuda inom hår och skönhet i Täby.

Kontakta Salong Looks i Täby, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Looks i Täby.

Salong Looks
Vallatorpsv. 1 G
187 52 TÄBY
08 - 510 522 40

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Looks i Täby

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Looks i Täby. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Täby hos Salong Looks

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Täby varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Täby och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Täby. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Täby.Kommenterat om Salong Looks i Täby


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.