Rod & Greta, Hårstudio i Täby, en bra frisör

Rod & Greta, Hårstudio är en frisör eller en salong i Täby där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Rod & Greta, Hårstudio enligt nedan för att få veta mer om vad Rod & Greta, Hårstudio har att erbjuda inom hår och skönhet i Täby.

Kontakta Rod & Greta, Hårstudio i Täby, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Rod & Greta, Hårstudio i Täby.

Rod & Greta, Hårstudio
Marknadsv. 65
183 78 TÄBY
08 - 768 00 04

Karta och vägbeskrivning till frisör Rod & Greta, Hårstudio i Täby

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Rod & Greta, Hårstudio i Täby. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Täby hos Rod & Greta, Hårstudio

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Täby varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Täby och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Täby. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Täby.Kommenterat om Rod & Greta, Hårstudio i Täby


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.