Chic i Täby, en bra frisör

Chic är en frisör eller en salong i Täby där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Chic enligt nedan för att få veta mer om vad Chic har att erbjuda inom hår och skönhet i Täby.

Kontakta Chic i Täby, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Chic i Täby.

Chic
Catalinatorget 6
183 68 Täby
08 - 732 00 10

Karta och vägbeskrivning till frisör Chic i Täby

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Chic i Täby. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Täby hos Chic

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Täby varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Täby och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Täby. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Täby.Kommenterat om Chic i Täby


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.