Black & Pink i Täby, en bra frisör

Black & Pink är en frisör eller en salong i Täby där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Black & Pink enligt nedan för att få veta mer om vad Black & Pink har att erbjuda inom hår och skönhet i Täby.

Kontakta Black & Pink i Täby, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Black & Pink i Täby.

Black & Pink
Biblioteksgången 9
183 70 TÄBY
08 - 792 33 60

Karta och vägbeskrivning till frisör Black & Pink i Täby

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Black & Pink i Täby. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Täby hos Black & Pink

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Täby varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Täby och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Täby. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Täby.Kommenterat om Black & Pink i Täby


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.