Täby Centrum i Täby, en bra frisör

Täby Centrum är en frisör eller en salong i Täby där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Täby Centrum enligt nedan för att få veta mer om vad Täby Centrum har att erbjuda inom hår och skönhet i Täby.

Kontakta Täby Centrum i Täby, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Täby Centrum i Täby.

Täby Centrum
Täby Centrum
183 34 TÄBY
08 - 400 008 00

Karta och vägbeskrivning till frisör Täby Centrum i Täby

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Täby Centrum i Täby. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Täby hos Täby Centrum

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Täby varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Täby och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Täby. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Täby.Kommenterat om Täby Centrum i Täby


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.