Frisör i Tullinge

Hitta en frisör i Tullinge, här finns skickliga och erfarna frisörer i Tullinge som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Tullinge. Du kan besöka dessa frisörer i Tullinge, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Tullinge. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Tullinge.

Frisörer i Tullinge

Du kan välja mellan olika frisörer i Tullinge när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Tullinge och klippa håret.

Salong Adam & Eva
Tullinge Centrum
146 30 Tullinge


Jean Beniamin & Co AB
Tullingebergsv. 8
146 45 Tullinge


Rikstens Skönhet- och Hälsostudio AB
Flemings v. 13
146 38 Tullinge


All In One Frisörerna AB
Tullinge Strand 32
146 40 TULLINGE


Kärsdala Hårvård
Solskensv. 15
146 46 TULLINGE


Nina Jokisalo AB
Solskensv. 19
146 46 TULLINGE


Salong Rabarber
Solskensv. 19
146 46 TULLINGE


Bellhair
Rikstens Säteri 7 A
146 33 TULLINGE


Victoria Gustafsson Tullinge AB
Almv. 23
146 52 Tullinge


Sevim Strandberg
Nibblev. 26
146 30 Tullinge


Salong Annie
Tullingebergsv. 8 A
146 45 Tullinge


Hietikko, Jimmy
Flemings v. 13
146 38 Tullinge

Fixa en håruppsättning i Tullinge

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Tullinge, förutom att klippa ditt hår på en salong i Tullinge. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Tullinge. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Tullinge som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Tullinge

I Tullinge varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Tullinge.

Frisörinfo och fakta om Tullinge

I Tullinge fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Tullinge, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Area: 45,4 km2
Befolkning: 17 649, år 2013

Där hittar du mer information om staden Tullinge om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Tullinge att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Tullinge kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Tullinge

Letar du efter en bra och billig frisörer i Tullinge? De bästa salongerna i Tullinge som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Tullinge kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Tullinge med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Tullinge men har glömt boka tid his en frisör i Tullinge? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Tullinge där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Tullinge med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.