Frisör i Tumba

Hitta en frisör i Tumba, här finns skickliga och erfarna frisörer i Tumba som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 13 olika frisörer att välja mellan i Tumba. Du kan besöka dessa frisörer i Tumba, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Tumba. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Tumba.

Frisörer i Tumba

Du kan välja mellan olika frisörer i Tumba när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Tumba och klippa håret.

Salong Alexis
Bryggarv. 5 -7
147 30 Tumba


Nectar Hår & Skönhet
Tumba Torg 2
147 30 Tumba


Sergelsalongen
Älgv. 15
147 34 Tumba


Maria Dahlman
Grödingev. 41 A
147 31 TUMBA


Frisör Lena Falk
Lantjägarv. 98
147 55 TUMBA


Salong By Geo
Olvonv. 8
147 33 TUMBA


Salong Evelyn
Hålv. 18
147 53 TUMBA


Frisörerna I Hallunda HB
Passv. 23
147 53 TUMBA


Tumba Hårcenter
Gröndalsv. 2
147 30 Tumba


HelMers Drop In
Grödingev. 7 A
147 30 Tumba


Salong Samer
Tunatorget 1 -5
147 42 TUMBA


Botkyrka Hårvård Gross
Planetbacken 174
147 46 TUMBA


Salong Saadou
K P Arnoldssons v. 1
147 30 Tumba

Fixa en håruppsättning i Tumba

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Tumba, förutom att klippa ditt hår på en salong i Tumba. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Tumba. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Tumba som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Tumba

I Tumba varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Tumba.

Frisörinfo och fakta om Tumba

I Tumba fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Tumba, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Area: 1 773,53 ha
Befolkning: 37 852, år 2010

Där hittar du mer information om staden Tumba om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 13 olika frisörer i Tumba att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Tumba kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Tumba

Letar du efter en bra och billig frisörer i Tumba? De bästa salongerna i Tumba som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Tumba kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Tumba med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Tumba men har glömt boka tid his en frisör i Tumba? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Tumba där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Tumba med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.