Frisör i Vallentuna

Hitta en frisör i Vallentuna, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vallentuna som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 23 olika frisörer att välja mellan i Vallentuna. Du kan besöka dessa frisörer i Vallentuna, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vallentuna. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vallentuna.

Frisörer i Vallentuna

Du kan välja mellan olika frisörer i Vallentuna när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vallentuna och klippa håret.

Vallentunas Klippverksta AB
Mörbyv. 32
186 32 Vallentuna


Klipporna Monica
Lindholmsv. 219
186 94 Vallentuna


Hair Style
Tuna Torg 1
186 31 VALLENTUNA


Hårdepartementet
Trädgårdsv. 1
186 94 Vallentuna


Finns Hair AB
Banv. 27
186 32 Vallentuna


Camilla Palmborg Frisör
Tellusv. 43
186 36 Vallentuna


Samuelsson, Lena
Mörbytorpsv. 206
186 94 Vallentuna


Pias Klipp
Tunav. 29
186 41 Vallentuna


Malin Jämbring AB
Kvarnbäcksvägen 13
186 40 VALLENTUNA


Salong Höstslingan
Höstv. 6
186 31 VALLENTUNA


Ahlbergs Hårvård AB
Sormenv. 21
186 92 Vallentuna


Lundin, Monica
Lindholmen Uno-X Huset
186 94 Vallentuna


Kajsa Åkerstedt
Tunav. 21
186 41 Vallentuna


Din Frisör
Centrumpassagen 10
186 31 VALLENTUNA


Vallentuna Day Spa Anitta Aaltonen
Olhamra Kvarns v. 13
186 40 VALLENTUNA


Carolina Olsson - Färg- & Klipptekniker
Fritzbergsv. 121
186 51 VALLENTUNA


Vallentuna Day Spa Med Frisör AB
Sommarv. 11
186 39 VALLENTUNA


Salong Ann Martell
Solsta 53
186 95 VALLENTUNA


Maria Lundgren Bäckius
Allév. 12
186 39 VALLENTUNA


Åhmans Rullande Klippverkstad, Jeanette
Brobyv. 16
186 96 Vallentuna


Lundås Begagnade Byggvaror
Molnbyv. 51
186 94 Vallentuna


Lenas Klippstuga
Mörbylundsv. 37
186 33 VALLENTUNA


Carina Ekbergs Klipp
Sörgården 148
186 38 Vallentuna

Fixa en håruppsättning i Vallentuna

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vallentuna, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vallentuna. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vallentuna. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vallentuna som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vallentuna

I Vallentuna varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vallentuna.

Frisörinfo och fakta om Vallentuna

I Vallentuna fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vallentuna, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Area: 1 595,50 ha
Befolkning: 29 519, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vallentuna om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 23 olika frisörer i Vallentuna att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vallentuna kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Vallentuna

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vallentuna? De bästa salongerna i Vallentuna som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vallentuna kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vallentuna med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vallentuna men har glömt boka tid his en frisör i Vallentuna? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vallentuna där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vallentuna med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.