Frisör i Värmdö

Hitta en frisör i Värmdö, här finns skickliga och erfarna frisörer i Värmdö som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Värmdö. Du kan besöka dessa frisörer i Värmdö, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Värmdö. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Värmdö.

Frisörer i Värmdö

Du kan välja mellan olika frisörer i Värmdö när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Värmdö och klippa håret.

Eva-Lena Pillberg
Kanotv. 9
139 55 Värmdö


Grisslinge Salongen
Forellstigen 12
139 41 VÄRMDÖ


Stil & Form Konsult i Nacka HB
Percy Tamms v. 55
139 54 VÄRMDÖ


Rk Group, AB
Hornuddsv. 8
139 54 VÄRMDÖ


Gurli Rönngren
Torsby Solängsv. 29
139 51 Värmdö


Hårdesign Wermdö
Fruviksv. 6 Haghultahuset
139 34 VÄRMDÖ

Fixa en håruppsättning i Värmdö

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Värmdö, förutom att klippa ditt hår på en salong i Värmdö. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Värmdö. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Värmdö som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Värmdö

I Värmdö varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Värmdö.

Frisörinfo och fakta om Värmdö

I Värmdö fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Värmdö, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Area: 456,58 km2
Befolkning: 41 107, år 2015

Där hittar du mer information om staden Värmdö om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Värmdö att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Värmdö kan du överväga att leta i andra städer i Stockholm.

Billig frisör i Värmdö

Letar du efter en bra och billig frisörer i Värmdö? De bästa salongerna i Värmdö som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Värmdö kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Värmdö med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Värmdö men har glömt boka tid his en frisör i Värmdö? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Värmdö där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Värmdö med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.