Frisör i Alunda

Hitta en frisör i Alunda, här finns skickliga och erfarna frisörer i Alunda som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Alunda. Du kan besöka dessa frisörer i Alunda, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Alunda. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Alunda.

Frisörer i Alunda

Du kan välja mellan olika frisörer i Alunda när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Alunda och klippa håret.

Klippoteket Alunda
Foghammarv. 14
747 30 Alunda


Erslid, Susanne
Hantverkarv. 3
747 30 Alunda


Anns Frisering
Parkv. 2
747 30 Alunda


Ingrids Hårverkstad
Centrumv. 6 A
747 31 ALUNDA


Agnetas Klippotek
Foghammarv. 14
747 30 Alunda


Hår & Design Studioa AB
Centrumv. 7 D
747 31 ALUNDA

Fixa en håruppsättning i Alunda

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Alunda, förutom att klippa ditt hår på en salong i Alunda. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Alunda. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Alunda som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Alunda

I Alunda varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Alunda.

Frisörinfo och fakta om Alunda

I Alunda fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Alunda, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Area: 228,34 hektar
Befolkning: 2317, år 2010

Där hittar du mer information om staden Alunda om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Alunda att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Alunda kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Alunda

Letar du efter en bra och billig frisörer i Alunda? De bästa salongerna i Alunda som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Alunda kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Alunda med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Alunda men har glömt boka tid his en frisör i Alunda? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Alunda där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Alunda med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.