Frisör i Gimo

Hitta en frisör i Gimo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Gimo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Gimo. Du kan besöka dessa frisörer i Gimo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Gimo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Gimo.

Frisörer i Gimo

Du kan välja mellan olika frisörer i Gimo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Gimo och klippa håret.

Frizzeringen Ingela & Petra
Köpmang. 1 Gimogalleria
747 43 GIMO


Mauds Frisering
Gimo Torg 2
747 43 GIMO


Salong Ann
Uppsalav. 11
747 42 Gimo


Salong Inka
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Fröberg, Eva
Risinge 232
747 95 Gimo


Sundins Herrfrisering
Köpmang. 2 B
747 43 GIMO


Salong Maritza & Bodyshop
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Salong Ingela
Älgv. 27
747 40 Gimo

Fixa en håruppsättning i Gimo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Gimo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Gimo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Gimo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Gimo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Gimo

I Gimo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Gimo.

Frisörinfo och fakta om Gimo

I Gimo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Gimo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Area: 313,25 hektar
Befolkning: 2688, år 2010

Där hittar du mer information om staden Gimo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Gimo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Gimo kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Gimo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Gimo? De bästa salongerna i Gimo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Gimo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Gimo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Gimo men har glömt boka tid his en frisör i Gimo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Gimo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Gimo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.